Case: Kabeltiger - Mini-ERP for antenneforening

Client Logo

Læs mere om hvordan vi har udviklet den centrale platform for Hjørring Antenneselskabs daglige arbejdsgang, og hvordan systemet hjælper antenneforeningen med at frigøre ressourcer og reducere administrative fejl.

Kabeltiger

Kabeltiger er en suite af værktøjer tilpasset og udviklet ud fra Hjørring Antenneselskabs arbejdsgang. Med specifikke behov for opgavestyring, booking og håndtering af teknikere har vi udviklet en samling af værktøjer og processer til at automatisere administrationsflows, udviklede Kabeltiger sig naturligt ud fra de daglige behov.

Navnet kommer fra dens tætte integration med Panther Admin, som er en udbredt ISP-platform for antenneforeninger.

Nøglefeatures

  • Flåde- og opgavestyring
  • Tæt integration med Panther Admin
  • Automatiserede kommunikationsflows
Kabeltiger

Opgavestyring

Kabeltiger håndterer opgavestyring på flere måder, og en af dem er et undermodul til anlægsopgaver. Her kan defineres opgaver og omfang ved nedbrud eller vedligeholdelsesarbejde.

Interfacet er inspireret af Asana, som tidligere blev brugt i virksomheden, men med fokus på tæt integration med Panther Admin og resten af Kabeltiger-platformen, såvelsom indretning af specifikke funktioner til antenneforeningens behov.

Fokuspunkter

  • Opgaver kan tilknyttes enheder og adresser for historik
  • Klart overblik for alle over igangværende anlægsarbejde
  • Fuld ændringshistorik for opgaver
Opgavestyring

Kørende teknikere

Vi har udviklet mange af funktionerne i Kabeltiger specielt til det formål at tætne samarbejde mellem administrationsmedarbejdere og kørende serviceteknikere. Dette stiller høje krav til administrationsmedarbejderes overblik over teknikernes arbejdsopgaver og teknikernes mulighed for at rapportere tilbage til administrationen.

I samarbejde med både teknikere og kontormedarbejderne, har vi udviklet adskillige features til at gøre arbejdet mere effektivt og gnidningsfrit.

Udvalgte funktioner

  • Overblik over dagens opgaver, tidsplan og rute
  • Find ad-hoc anlægsopgaver i nærheden
  • Rapportering af udført arbejde og materialer
Kørende teknikere

Har din virksomhed også behov for en tilpasset softwareløsning?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at frigøre ressourcer og reducere administrative fejl.

Kontakt os
Kontakt os

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt.